Перевірили понад 6000 людей: як минуло 2 травня в Одесі

Перевірили понад 6000 людей: як минуло 2 травня в Одесі.

Перевірили понад 6000 людей: як минуло 2 травня в Одесі. Фото: facebook.com/gunp.odessa/

Події
03 травня 2022 11:32

2 травня в Одесі правоохоронці перевірили понад 6 тисяч громадян та 4 тисяч автомобілів. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу поліції Одеської області.

Також поліцейські виявили 20 порушників подовженої комендантської години.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для охорони громадського порядку в Одесі задіяно близько 1500 військовослужбовців Збройних сил України, Національної гвардії України, поліцейських, сил територіальної оборони та членів громадських формувань.

Оновлено о 12:00:

Як зазначили у Патрульній поліції, доба пройшла спокійно.

Вчора зупинили п'яного водія у Приморському районі. Також зупинили пішоходів-порушників. Декого з них відправляли додому після профілактичної бесіди, але 15 людей забрали до поліції для з'ясування їх особистостей. У кількох із них у телефонах виявили активне спілкування з абонентами РФ. На вулиці Малиновського зупинили чоловіка, він виявився закладником наркотиків. Його затримали.

А на вулиці Героїв Крут знайшли пакет із предметом, схожим на гранату. На місце приїхали поліцейські та перевірили його.

Раніше поліція пояснила сенс розширеної комендантської години тим, що таким чином хоче убезпечити громадян від підступних провокацій та відвертих злочинів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах