Не втрачаймо пильності: напередодні 9 травня в Одесі та області можливі провокації

Не втрачаймо пильності: напередодні 9 травня в Одесі та області можливі провокації.

Не втрачаймо пильності: напередодні 9 травня в Одесі та області можливі провокації. Фото: facebook.com/28brigade

Події
05 травня 2022 00:36

Протягом доби 4 травня Одесі та області обстрілів не було. При цьому треба розуміти та пам'ятати, що до 9 травня ворог може інтенсивніше загрожувати нам ракетами, а також готувати провокації.

Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Не варто забувати про те, що Одеський регіон знаходиться в зоні постійної ймовірності завдання ракетних ударів з території тимчасово окупованого Криму і з кораблів Чорноморського флоту РФ, які несуть на своєму борту крилаті ракети.

Також ворог намагається підвищити інтенсивність та ефективність проведення повітряної розвідки. Наші сили ППО працюють над удосконаленням ефективності своєї роботи.

В Одесі та області проводиться контрдиверсійна операція. Зокрема, 2 та 3 травня за підозрою до причетності до диверсійно-розвідувальних груп було затримано кількох осіб.

Певний ризик із боку Придністров'я існує, проте наші сили оборони готові дати відсіч будь-якому ворогові.

За словами Братчука, судячи із загальної ситуації на фронті, у ворога нічого не виходить: немає ані прориву, ані "вгризання" в нашу систему оборони. Це свідчить про те, що наш Генеральний штаб, наше вище військово-політичне командування змогли створити активну оборону, яка завдає істотної шкоди ворогові.

Також Братчук вкотре нагадав одеситам та жителям області про те, що під час обстрілів потрібно діяти за алгоритмами: проходити в укриття чи дотримуватись правил двох стін.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах