Сезон алергії: куди звернутися за допомогою в Одесі

Сезон аллергии: куда обратиться за помощью в Одессе.

Сезон аллергии: куда обратиться за помощью в Одессе. Фото: vitaline.clinic

Події
06 травня 2022 07:56

Весна – це не тільки період оживання природи, але й найпроблемніша пора року для алергіків, адже в період цвітіння може загострюватися сезонна алергія на пилок рослин.

Vgorode дізнався, де в Одесі можна отримати допомогу при загостренні алергічної реакції.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

За даними прес-служби міської ради, при міській лікарні №5 працює алергологічний центр із сучасною діагностичною базою. Амбулаторний прийом алерголога проводиться за адресою вулиця Троїцька, 38 (поліклініка), кабінет №75, з 10:00 до 14:00 у робочі дні.

Також у лікарні є алергологічний стаціонар. Переселенцям медична допомога надається навіть без направлення сімейного лікаря.

До слова, виникненню алергії можна запобігти, якщо дотримуватись певних профілактичних заходів. Так, у весняний сезон лікарі рекомендують алергікам по можливості уникати контакту з алергенами, дотримуватися заходів гігієни, не забувати про провітрювання та вологе прибирання приміщення, на деякий час відмовитися від потенційно алергенних продуктів, переодягатися і промивати порожнину носа відразу ж після повернення додому, а також вибирати для прогулянки другу половину дня, тому що в цей час доби концентрація пилку в повітрі менша, ніж вранці.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах