Одеська область втратила ще одного воїна

Одеська область втратила ще одного воїна

Одеська область втратила ще одного воїна

Події
06 травня 2022 13:36

29 квітня внаслідок обстрілу своєї роти на Харківщині загинув 33-річний житель Болграда Одеської області лейтенант ЗСУ Максим Мединський. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на видання Махала.

Максим закінчив Болградський НВК: "школа-ліцей", а потім факультет журналістики Київського національного університету імені Шевченка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Мені ніколи не було страшно втратити своє життя, тільки боявся втратити його якось безглуздо. Тому не стояло питання: йти на війну чи ні. У моїй країні війна, так що я маю її захищати", - так писав Максим ще в 2016 року.

Як стало відомо, Максим Мединський захищав нашу країну на сході ще 2014 року. І в лютому 2022 року знову повернувся на фронт.

Так писав Максим уже у лютому 2022 року:

"Якщо знову почнуться активні бойові дії, я, звичайно, повернуся на війну. Цілком готовий зробити це будь-якої миті. Має бути розібратися з роботою, домашніми питаннями і вперед. Боятися нормально, переживати про рідних теж. Але не піти не можна. А як інакше "Хто повинен це зробити? Завжди є що втрачати. ​​Але важливо не тільки боятися втрат, але захищати своє. На жаль, можливість загострення - це не миттєва ситуація, а та реальність, в якій ми живемо".

У Максима залишилася дружина та трирічна донька.

Вічна пам'ять Герою!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах