В Одесі таки введуть тривалу комендантську годину на 9 травня

В Одессе все-таки введут длительный комендантский час на 9 мая.

В Одессе все-таки введут длительный комендантский час на 9 мая. Фото: cxid.info

Події
06 травня 2022 21:47

На Одещині вводять тривалу комендантську годину на 9 травня. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу одеської міськради.

Так, розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, на території регіону вводять тривалу комендантську годину з 22:00 8 травня до 05:00 хвилин 10 травня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У зазначений період часу заборонено перебування людей на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень.

Губернатор Одеської ОВ Максим Марченко також підтвердив інформацію та попросив городян з розумінням поставитися до таких заходів.

Чи можна вигулювати тварин під час комендантської години

Власники собак мають право вигулювати улюбленців на вулиці біля будинку. Якщо зустріли патруль – поясніть бійцям територіальної оборони, Національної гвардії, Збройних Сил України чи Нацполіції, що ви гуляєте із собакою біля під'їзду та робіть це швидко. Також військові зазначають, що необхідно максимально скоротити час прогулянки та мати при собі документи, що засвідчують особу. Від себе додамо, що не варто зловживати цією можливістю і тим більше намагатися створювати конфлікти. Поводьтеся ввічливо.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах