Держспецзв'язку: під час удару по Одесі російські хакери діяли з військовими

Держспецзв'язку: під час удару по Одесі російські хакери діяли із військовими.

Держспецзв'язку: під час удару по Одесі російські хакери діяли із військовими. Фото: istockphoto.com

Події
07 травня 2022 20:11

Під час сьогоднішнього ракетного удару по Одесі російські хакери координували атаки із військовими. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на пресслужбу Держспецзв'язку.

Поки ворог завдав удару чотирма крилатими ракетами із застосуванням стратегічної авіації, приблизно водночас на ресурсах окупанта з'явилися повідомлення із закликами до кібератаки на сайт Одеської міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тому підтвердилося, що хакери Росії діють разом із російськими військовими, які атакують ракетами міста України.

Заклик до хакерської атаки на сайт міськради Одеси.Заклик до хакерської атаки на сайт міськради Одеси. Фото: facebook.com/dsszzi


Нагадаємо, що сьогодні, 7 травня, російські окупанти завдали ракетного удару по Одесі, використавши стратегічну авіацію над Каспійським морем. Внаслідок влучення чотирьох ракет пошкодили цивільне підприємство у житловому районі. Дві ракети потрапили до раніше зруйнованої злітно-посадкової смуги. На місцях влучення працювали рятувальники, вибухотехніки та слідчо-оперативні групи. Пожежу на площі близько 900 квадратних метрів було ліквідовано. Триває розбір завалів. Постраждалих немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах