СБУ провела бесіди із блогерами, які публікували результати ракетних ударів в Одесі (відео)

СБУ провела бесіди з блогерами, які публікували результати ракетних ударів в Одесі (відео)

СБУ провела бесіди з блогерами, які публікували результати ракетних ударів в Одесі (відео)

Події
07 травня 2022 21:25

Співробітники Служби безпеки України затримали в Одесі трьох людей, які знімали та викладали в соцмережі момент ракетного удару по місту та його наслідки. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу відомства.

Свідомо чи несвідомо ці особи працювали коригувальниками для ворога – встановить слідство. Наразі затриманими займаються правоохоронці. На відеозверненнях вони каються у скоєному.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У СБУ звертаються до всіх громадян не публікувати дані про переміщення військової техніки ЗСУ, військові об'єкти та результати ворожих ударів. Адже їх використовують окупанти при плануванні подальших обстрілів. Краще чиніть навпаки: передавайте нам відомості про дислокацію ворога, а українські військові забезпечать його знищення.

Нагадаємо, що сьогодні, 7 травня, російські окупанти завдали ракетного удару по Одесі, використавши стратегічну авіацію над Каспійським морем. Внаслідок влучення чотирьох ракет пошкодили цивільне підприємство у житловому районі. Дві ракети потрапили до раніше зруйнованої злітно-посадкової смуги. Постраждалих нема.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах