Нічні обстріли на Одещині: окупанти випустили вісім ракет: є постраждалі

Нічні обстріли на Одещині: окупанти випустили вісім ракет: є постраждалі

Нічні обстріли на Одещині: окупанти випустили вісім ракет: є постраждалі

Події
08 травня 2022 13:48

Протягом ночі з 7 по 8 травня ворог продовжував завдавати ракетних ударів по Одеській області. Дві ракети збиті силами протиповітряної оборони, а ще шість ударили по різних об'єктах області. У тому числі пошкоджено приватні будинки цивільного населення, об'єкти критичної інфраструктури. Є постраждалі серед місцевих мешканців. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу оперативного командування "Південь".

Відомо, що окупанти завдали ракетного удару на території Фонтанської ОТГ. Про це на своїй сторінці голова громади Наталія Крупиця. З її слів, загиблих немає. На місці працюють фахівці, створено комісію з фіксації збитків. Електро- та газопостачання відновили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водночас, силами та засобами наших підрозділів, у тому числі із застосуванням БПЛА "Байрактар", успішно виконали 44 бойові завдання.

Також наші підрозділи запобігли висадці та морському десанту на острів. Ворог намагався зробити це трьома швидкісними катерами. Після попадання та пошкодження одного з катерів, два інші відійшли від острова подалі в море.

Імовірність ракетних атак та обстрілів півдня України залишається високою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах