ДТП із постраждалими та затримка диверсанта: одеські патрульні відзвітували за добу

ДТП із постраждалими та затримка диверсанта: одеські патрульні відзвітували за добу

ДТП із постраждалими та затримка диверсанта: одеські патрульні відзвітували за добу

Події
09 травня 2022 11:44

Протягом доби, з 8 до 9 травня, в Одесі було тихо, але без порушень не обійшлося. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Усього за добу патрульним надійшло 1031 повідомлень на виклик. Зупинили п'ятьох п'яних водіїв. Перевірили 48 підозрілих осіб.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вчора в Одесі сталося дві ДТП. В результаті постраждали троє людей, їх госпіталізували.

Так, на Миколаївській дорозі водій за кермом ВАЗу відволікся на мобільний телефон і врізався автомобіль "Пежо", який рухався попереду, який у свою чергу вдарився у "Форд". Внаслідок ДТП до лікарні доправили водія винуватця аварії.

Увечері того ж дня на Атамана Головатого водій "Мерседеса" не вибрав безпечну швидкість та влетів у дерево. Від удару машину відкинуло на протилежний бік дороги. До лікарні госпіталізували водія та пасажира.

8 травня у Суворовському районі патрульні затримали чоловіка, який фотографував на телефон об'єкти інфраструктури. Також поліцейські виявили, що ці фото він передавав абоненту із РФ. Чоловіка затримали та передали СБУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах