В якому стані перебувають постраждалі від ракетного удару 9 травня в Одесі

У якому стані перебувають постраждалі від ракетного удару 9 травня в Одесі.

У якому стані перебувають постраждалі від ракетного удару 9 травня в Одесі. Фото: instagram.com/withmazur

Події
10 травня 2022 13:35

Двоє постраждалих внаслідок ракетного удару по Одесі перебувають у лікарні. Їм надали необхідну допомогу. Загрози їхнього життя немає. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на "УСІ".

За словами головного лікаря лікарні Миколи Турчинова, після ракетного удару 9 травня госпіталізували двох людей. Везли ще одного, проте не довезли – людина померла у швидкій. З цієї нагоди медики не мають інформації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Постраждалі, що прибули, у стані середньої тяжкості. В основному у них травми верхньої частини тіла – грудної клітки та голови. Пацієнтам надали першу допомогу, обробили рани.

"Були осколкові поранення голови, можливо травма утворилася внаслідок удару якимось предметом. Загрози життя пацієнтам немає. Вони у стабільному стані. Сподіваюся, через пару днів ми випишемо їх на амбулаторне лікування. Терміни одужання – близько кількох тижнів", – розповів лікар.

Зазначимо, що лише вчора від ударів окупантів постраждали п'ять людей. Ще троє постраждалих доправили до іншої лікарні. Попередньо відомо, що вони у тяжкому стані.

Оновлено:

Як повідомили у прес-службі міськради, зараз у міських лікарнях Одеси перебувають дві особи, які постраждали внаслідок ракетного удару. Пацієнти отримали травми голови та грудної клітки, їх стан легкий, стабільні. Отримують все необхідне лікування та харчування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах