Бійці ТрО Одеської області проходять підготовку перед бойовими завданнями

Бійці ТРО Одеської області проходять підготовку перед бойовими завданнями.

Бійці ТРО Одеської області проходять підготовку перед бойовими завданнями. Фото: armyinform.com.ua

Події
10 травня 2022 17:00

Підрозділи територіальної оборони Одеської області активно готуються до відправлення до району виконання бойових завдань. Про це повідомляє Vgorode із посиланням АрміяINFORM.

Так, выйськовы розповыли як відбувається процес навчання та тренування в одному із підрозділів регіону. Зокрема, повідомляється, що підрозділ відпрацьовує навички ведення розвідки у складі мобільних зведених груп. Головну увагу на заняттях командири приділяють порядку дій у разі потрапляння в засідку, проведення розвідки місцевості, спостереження за противником, а також вивчення тактичних прийомів: прихованого пересування, маскування, орієнтування на незнайомій місцевості.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Протягом тривалого часу особовий склад нашої штурмової роти проходив навчання з освоєння специфіки ведення бойових дій у різних умовах: обороні, наступі, позиційному протистоянні. складу”, – розповів командир підрозділу капітан Станіслав.

За словами командира, хтось уже мав за плечима бойовий досвід чи свого часу проходив термінову службу, але були й ті, хто ніколи не тримав у руках зброї. У навчальному процесі наголошували на індивідуальний підхід. І тепер навіть новачки добре вміють поводитися зі зброєю, знають, як правильно окопуватись, пересуватися під час бою, надавати першу медичну допомогу пораненим.

Зараз звертають увагу на більш специфічні речі – тактику дій при раптовій зміні обстановки, веденні бою в оточенні, населених пунктах, проведенні зачистки будівель та окремих приміщень. Намагаються враховувати всі варіанти, які можуть виникнути під час бойових дій. Саме це допоможе успішно виконати певне бойове завдання та зберегти життя людей.

Як розповів головний сержант підрозділу В'ячеслав, молодші командири вже добре вивчили своїх підлеглих, знають рівень їхньої підготовки, професійні та морально-психологічні якості, тому правильно розподіляють завдання з огляду на можливості кожного.

"У бою головне – злагодженість та чітка взаємодія підрозділу. Це залежить не лише від рівня підготовки солдата, а й від рівня його довіри до командира. Приємно, що у цьому аспекті у нашому підрозділі все добре", – наголосив головний сержант.

  • Бійці ТрО Одеської області проходять підготовку перед бойовими завданнями фото
  • Бійці ТрО Одеської області проходять підготовку перед бойовими завданнями фото 1
  • Бійці ТрО Одеської області проходять підготовку перед бойовими завданнями фото 2
  • Бійці ТрО Одеської області проходять підготовку перед бойовими завданнями фото 3
  • Бійці ТрО Одеської області проходять підготовку перед бойовими завданнями фото 4

Бійці ТрО Одеської області проходять підготовку перед бойовими завданнями фото

Усі фото: armyinform.com.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах