В Одесі чоловік двічі намагався підпалити нотаріальну контору

В Одесі чоловік двічі намагався підпалити нотаріальну контору.

В Одесі чоловік двічі намагався підпалити нотаріальну контору. Фото: od.npu.gov.ua

Події
10 травня 2022 19:32

33-річний чоловік двічі намагався спалити нотаріальну контору в Одесі. Перший раз це вийшло через невдалий саморобний запальний пристрій, який він встановив біля вхідних дверей. Вдруге він облив легкозаймистою сумішшю вікно будівлі і підпалив його. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Злочинця затримали за місцем проживання в селі Нерубайське Одеської області. Чоловік зізнався, що хотів помститися за нібито неналежним чином оформлені документи на житло.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З місця події правоохоронці вилучили речові докази та встановили правопорушника. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси оголосили фігуранту підозру в умисному пошкодженні чужого майна шляхом підпалу, а зараз дбають про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Наразі чоловікові загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.

В Одесі чоловік двічі намагався підпалити нотаріальну контору.В Одесі чоловік двічі намагався підпалити нотаріальну контору. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах