Британська розвідка: що відбувається на острові Зміїний

Британська розвідка: що відбувається на острові Зміїний.

Британська розвідка: що відбувається на острові Зміїний. Фото: golos.com.ua

Події
11 травня 2022 09:14

На острові Зміїний на Одещині точаться бої. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на дані британської розвідки на 11 травня. Їхнє зведення було повністю присвячене острову.

За даними Британії, Росія намагається поповнити гарнізон острова та його запаси, але українці зуміли завдати з "байракторів" точних ударів по системах ППО на острові та кораблях, які везли поповнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Британці вважають, що ці кораблі підтримки стали вразливішими після потоплення біля острова крейсера "Москва" та відходу інших бойових кораблів Росії далі на південь.

Якщо Росія зміцнить свої позиції на острові за допомогою стратегічних крилатих ракет, ППО та берегової оборони, вона зможе домінувати у північно-західній частині Чорного моря.

Нагадаємо, що ніч із 10 на 11 травня в Одесі та Одеській області пройшла із сигналом повітряної тривоги. За словами речника оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука, ворог не готовий ні фізично, ні морально готувати військово-морську десантну операцію.

Дані британської розвідки на ранок 11 травня 2022 року.Дані британської розвідки на ранок 11 травня 2022 року. Фото: twitter.com/defenceh

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах