Затримка диверсантів та п'яне ДТП: одеські патрульні відзвітували за добу

Затримка диверсантів та п'яне ДТП: одеські патрульні відзвітували за добу.

Затримка диверсантів та п'яне ДТП: одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
11 травня 2022 11:40

Протягом доби, з 10 до 11 травня, в Одесі було тихо, але без порушень не обійшлося. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Загалом за добу патрульним надійшло 976 повідомлень на виклик. Зупинили трьох п'яних водіїв. Перевірили 36 підозрілих осіб.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вчора на проспекті Шевченка п'яний чоловік влаштував ДТП та влетів у стовп. ДДТП сталося увечері 10 травня. За попередньою інформацією, вчора водій автомобіля Toyota, рухаючись проспектом, зіткнувся з автомобілем Land Rover, який рухався попереду в попутному напрямку. Внаслідок удару автомобіль Toyota відкинуло на узбіччя, де він наїхав стовп.

У ході з'ясування обставин події у водія автомобіля Toyota виявили очевидні ознаки алкогольного сп'яніння. Медичний огляд показав 1,73 проміле алкоголю в крові водія.

В результаті по медичну допомогу звернулася пасажирка автомобіля Toyota.

Також 10 травня спільно із ЗСУ затримали двох чоловіків, у телефонах яких знайшли фото та відео місць інфраструктури Одеси. Далі ними займеться СБУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах