Три диверсанти та любитель гучної музики: кого за добу затримали одеські патрульні

Три диверсанти та любитель гучної музики: кого за добу затримали одеські патрульні

Три диверсанти та любитель гучної музики: кого за добу затримали одеські патрульні

Події
12 травня 2022 11:37

Протягом доби, з 11 до 12 травня, в Одесі було тихо, але без порушень не обійшлося. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Загалом за добу патрульним надійшло 760 повідомлень на виклик.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зупинили чотирьох п'яних водіїв. Вчора на Південній дорозі водій автомобіля Mitsubishi не впорався з керуванням і влетів у дерево. Водій стверджував, що випив уже після ДТП. На нього склали протокол. Антирекорд доби – це 2.8 проміле алкоголю в крові у водія ВАЗу, якого зупинили вночі у Київському районі.

Копи перевірили 46 підозрілих осіб. Вчора у Київському районі затримали чоловіка, який фотографував місце ракетного удару. Документів у нього при собі не було, лише підроблені прес-карти. Тому його забрали до поліції.

Також вдень затримали чоловіка на в'їзді до міста. У його машині знайшли квадрокоптер, а також апаратуру для фото та відео. Пояснити їх наявність він так і не зміг, тому його доставили до відділення.

Ще одного чоловіка затримали вночі у Суворовському районі. Він порушував комендантську годину. У його телефоні було активне листування з військовослужбовцем РФ. Його передали відповідним службам.

У поліції нагадали, що на Одещині є режим тиші, а не тільки комендантська година. Так, на вулиці Академіка Корольова в одній із багатоповерхівок чоловіки вирішили послухати музику о третій ночі за допомогою колонки. На них скаржилися сусіди. Виявилось, що двоє чоловіків напилися. Один з них був із собою битий, вони кидалися в бійку. Дебоширів передали слідчим.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах