Затримали "Володимира Путіна" та п'яних водіїв: звіт одеських патрульних за добу

Затримали "Володимира Путіна" та п'яних водіїв: звіт одеських патрульних за добу.

Затримали "Володимира Путіна" та п'яних водіїв: звіт одеських патрульних за добу. Фото: скріншот відео

Події
13 травня 2022 11:28

Протягом доби, з 12 до 13 травня, в Одесі було тихо, але без порушень не обійшлося. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Загалом за добу патрульним надійшло 855 повідомлень на виклик.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зупинили шістьох п'яних водіїв. Антирекордом за добу став водій "Славута", у крові якого виявили 2,21 проміле алкоголю, його зупинили на вулиці Академіка Корольова. Друге місце зайняв водій автомобіля Suzuki, якого зупинили на вулиці Комарова. Драгер показав 2,06 проміле алкоголю у крові.

Копи перевірили 39 підозрілих осіб.

12 травня на вулиці Курській в Одесі патрульні зупинили мопед. У водія у телефоні виявили підписки на проросійські телеграм-канали. У всіх програмах чоловік називав себе "Володимир Путін".

"Так званого Володю перевіряють відповідні служби", – повідомив речник Патрульної поліції Одеської області Алла Марченко.

Також вдень перевірили підозрілий предмет на вулиці Академіка Філатова. Це була коробка, обмотана скотчем в одній із багатоповерхівок. На місце викликали вибухотехніки, мешканців довелося евакуювати. На щастя, предмет небезпеки не ніс.


Зазначимо, що за інформацією Нацполіції, за останню добу правоохоронці перевірили понад 35 тисяч громадян та 26 тисяч автомобілів. Також копи зупинили 13 порушників комендантської години.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах