Прибирали дерево та гасили пожежі: зведення одеських рятувальників за добу

Прибирали дерево та гасили пожежі: зведення одеських рятувальників за добу.

Прибирали дерево та гасили пожежі: зведення одеських рятувальників за добу. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
14 травня 2022 09:29

За добу, з 13 по 14 травня, в Одеському регіоні гасили 16 пожеж, дві з яких в Одесі. Але загалом доба пройшла спокійно. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на обласне управління ДСНС.

Рятувальникам доводилося гасити спалах сухої трави. Але цього разу вони виїжджали п'ять разів, загальна площа пожеж склала 4,02 га.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram -каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Двічі рятувальники допомагали поліції. Одного разу реї приїхали до міста Ізмаїл, що на вулицю Івана Франка, аби допомогти відкрити двері квартири, де впав на підлогу та не міг самостійно піднятися господар 1967 року народження. У тому самому місті, але вже на вулиці Фанагорійська, допомогли відчинити двері квартири, де впала на підлогу та не могла самостійно піднятися господиня.

Ще один раз працівники ДСНС допомогли населенню. Пізно вночі, о 23:54, в Одесі на вулиці Довженка через сильний вітер впало дерево і перекрило проїзну частину. Рятувальники допомогли його забрати з дороги.

За добу за інформаційною допомогою до ДСНС звернулися 43 особи, всього з початку повномасштабного вторгнення – 1313 осіб.

На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів рятувальників не залучали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах