В Одесі через шторм на пляж викинуло міну

В Одесі через шторм на пляж викинуло міну.

В Одесі через шторм на пляж викинуло міну. Фото ілюстративне

Події
14 травня 2022 19:02

Сьогодні, 14 травня, через шторм на узбережжі винесло ворожу міну. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на вечірнє звернення голови Одеської ОВ Максима Марченка.

За його словами, сапери не ризикують переміщати міну в інше місце, тому її знищуватимуть там, де знайшли. Висадити в повітря боєприпас планують завтра, 15 травня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одесити ще раз попросили не переміщатися вздовж пляжів, оскільки це може бути небезпечним для життя.

Нагадаємо, що на пляжах Південної громади Одеської області з'явилися протипіхотні міни. Вони реагують на пішоходів та можуть здетонувати від наступу. Людям заборонили ходити піском.

Зазначимо, що Оперативне командування "Південь" та Одеська міська рада вкотре нагадують, що зараз заборонено відвідувати пляжі, оскільки на узбережжі провели відповідні роботи для оборони регіону. На території пляжів Одеси встановили таблички із попередженням про небезпеку. Відвідування заборонених зон на пляжах Одеси може призвести до трагічних та непоправних наслідків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах