В Одесі запровадять жорсткіші обмеження для відвідувань пляжів

В Одесі запровадять жорсткіші обмеження для відвідувань пляжів - фото

В Одесі запровадять жорсткіші обмеження для відвідувань пляжів - фото

Події
16 травня 2022 13:58

Через російські міни, які викидає на одеське узбережжя, місцева влада змушена запроваджувати жорсткіші обмеження для людей. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук в ефірі 24 канали.

Він наголосив, що вчора, 15 травня, фахівці військово-морських сил ЗСУ знешкодили дві такі міни, які прибило на Чорноморське узбережжя. Їх прибило на узбережжі зони відпочинку, де буває багато людей. Саме тому навіть обговорення курортного сезону зовсім не на часі. На думку спікера, про це можна думати лише після перемоги України у війні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Будуть жорсткіші обмеження для людей. Влада найближчими днями, а то й годинами, ухвалить рішення про недопущення цивільних на такі об'єкти, у тому числі за допомогою чинного законодавства",
– заявив Братчук.

Він зазначив, що обмеження вводять через російські міни. За його словами, ще на початку березня держава-агресор визнала, що розкидала в акваторії Чорного моря 420 таких мін. Водночас чіткого плану мінного морського поля немає.

"Саме тому не дивно, що ці міни періодично прибувають до нашого берега", – пояснив Братчук.

Він також додав, що небезпека цивільних полягає також у замінуванні чорноморського узбережжя. Саме тому пляжі зараз небезпечні для відвідування.

І хоча чорноморське узбережжя Одеської області справді контролюється, у самій Одесі є та "когорта безсмертних", яких уже втомилися буквально хапати за руки, щоби вони не йшли на пляжі.

"Це дуже небезпечно. Я не хочу, щоб стався якийсь трагічний випадок, після якого люди нарешті зрозуміють це",
– зауважив Братчук.

Тому саме задля безпеки громадянської влади зобов'язані прийняти жорсткіші обмеження. Порушників закінчуватимуть.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах