Чотири ДТП та перевірка понад 22 000 громадян: звіт одеської поліції за добу

Чотири ДТП та перевірка понад 22 000 громадян: звіт одеської поліції за добу.

Чотири ДТП та перевірка понад 22 000 громадян: звіт одеської поліції за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
17 травня 2022 12:01

Протягом доби, з 16 по 17 травня, в Одесі було багато затримань. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Загалом за добу патрульним надійшло 870 повідомлень на виклик. Патрульні перевірили 48 підозрілих людей та затримали вісім п'яних водіїв. Порушників комендантської години було 10, їх довелося привезти до поліції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За добу сталося три ДТП із постраждалими та одне за участю громадського транспорту. Так, на вулиці Костанді зіткнулися автомобілі Opel та Mazda. Водія та пасажирку останнього відвезли до лікарні.

На вулиці Одарія водій Chevrolet відчинив двері авто, не переконавшись у безпеці. У цей час проїжджав велосипедист, який ударився якраз про ці дверцята. Його відвезли до лікарні.

На Генуезькій зіткнулися Toyota і мопед. Водій останнього потрапив до лікарні у непритомному стані.

У районі Лузанівки водій автомобіля DAF не поступився рухом трамваю №7 і врізався в нього. Постраждалих немає, але вагон зазнав значних механічних пошкоджень. На водія вантажівки склали протокол.

ДТП із трамваєм у Лузанівці.ДТП із трамваєм у Лузанівці. Фото: t.me/ZKH_Odessa



На вулиці Інглезі помітили авто ВАЗ, яке створювало аварійні ситуації. У його салоні було троє людей, серед яких неповнолітній. У салоні машини знайшли канабіс. На місце викликали слідчих.



Зазначимо, що за даними Нацполіції, за останню добу одеські правоохоронці перевірили понад 22 тисячі громадян та 15 тисяч автомобілів. Також копи виявили 19 порушників комендантської години.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах