Підприємець із Привозу "замовив" свого конкурента, який торгував рибою

Підприємець із Привозу "замовив" свого конкурента, який торгував рибою.

Підприємець із Привозу "замовив" свого конкурента, який торгував рибою. Фото: Олександр Лоскутов

Події
18 травня 2022 11:37

27-річного чоловіка, який займався торгівлею водними біоресурсами на Привозі, намагався "прибрати" його 44-річний конкурент. Правопорушник відверто попросив бізнесмена піти з ринку, а коли той відмовився, то злочинець знайшов людей, які погодилися за грошову винагороду, усунути його раз і на завжди. Управління міграційної поліції Одеської області затримали фігурантів. Тепер вони можуть сісти за ґрати на 15 років, а то й довічно. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Нацполіції.

Подія сталася у листопаді минулого року, коли старший за віком підприємець поскаржився на свого конкурента куму, і той звів його з так званим кримінальним авторитетом, засудженим до позбавлення волі за викрадення людини, вимагання та розбійні напади. Злочинець, який вплинув на арештантів у виправній колонії та зловмисників на волі, підібрав серед них неодноразово засуджених за тяжкі злочини кілера та посібника для організації та доведення до логічного кінця вбивства, за яке замовник заплатив майже 100 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Коли організована група була готова завдати бізнесмену несумісних із життям тілесних ушкоджень, її затримали. Спецоперацію проводили за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області одночасно на ринку, куди прибув виконавець, у будинках замовника та посібників, а також у камері утримання їхнього лідера.

Замовнику злочину оголосили про підозру у зверненні до суб'єкта підвищеного злочинного впливу з метою його застосування та організації замаху на вбивство (ч.1 ст.255-3, ч.3 ст.27, ч.2 ст. 15 п.п.11, 12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України. Керівнику організованої групи – у навмисному встановленні та поширенні злочинного впливу у слідчому ізоляторі та організації замаху на вбивство, скоєному на замовлення організованою групою (ч.2 ст.255-1, ч.3 ст.27, ч.3 ст.28, ч.2). 2 ст.15 п.п.11, 12 ч.2 ст.115 КК) та ще двом спільникам – пособництву в організації вбивства, скоєному на замовлення організованою групою (ч.5 ст.27, ч.3 ст.28, ч.2 ст.15, п.п.11, 12 ч.2 ст.115 ККУ).

  • Підприємець із Привозу "замовив" свого конкурента, який торгував рибою фото
  • Підприємець із Привозу "замовив" свого конкурента, який торгував рибою фото 1
  • Підприємець із Привозу "замовив" свого конкурента, який торгував рибою фото 2
  • Підприємець із Привозу "замовив" свого конкурента, який торгував рибою фото 3
  • Підприємець із Привозу "замовив" свого конкурента, який торгував рибою фото 4
  • Підприємець із Привозу "замовив" свого конкурента, який торгував рибою фото 5

Підприємець із Привозу "замовив" свого конкурента, який торгував рибою фото



Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах