Одеська кіностудія прокоментувала фейк про розміщення на її території ППО

Одеська кіностудія прокоментувала фейк щодо розміщення на її території ППО.

Одеська кіностудія прокоментувала фейк щодо розміщення на її території ППО. Фото: klymenko-time.com

Події
18 травня 2022 16:53

Керівництво Одеської кіностудії відреагувало на заяви в соціальних мережах "про розміщення військ, складування зброї та встановлення засобів ППО на її території". Про це повідомляє Vgorode з посиланням на пресслужбу Одеської кіностудії.

Нагадаємо, раніше така інформація з'явилася у деяких ворожих телеграм каналах. Сьогодні офіційний представник російського МЗС Марія Захарова на брифінгу заявила, що наші військові розмістили ППО на Одеській кіностудії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Андрій Осипов показав журналістам " Суспільне " автомобіль часів Другої світової війни, розташований на території Одеської кіностудії. За його словами, це єдина військова техніка, яка є тут. Машина використовується під час кінозйомки.

Насправді зараз на Одеській кіностудії знаходиться у виробництві – документальний фільм "Військовий кутюр'є" режисера Бата Недіча. Інші два фільми – на стадії монтажу.

Як розповів директор кіностудії Андрій Осипов, у непростих умовах війни на Одеській кіностудії все ж таки триває кінопроцес. З метою безпеки більшість працівників працюють віддалено. Знімальний процес відбувається на різних локаціях міста та області.



Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах