На одеській заправці стався скандал: авто заправляли сумішшю бензину та дизеля

На одеській заправці стався скандал: авто заправляли сумішшю бензину та дизеля.

На одеській заправці стався скандал: авто заправляли сумішшю бензину та дизеля. Фото: carta.ua

Події
20 травня 2022 12:11

19 травня на одеській заправці по вулиці Люстдорфська дорога, 55, стався скандал: при відпустці пального в період з 12:45 до 13:53 низку автомобілів заправили сумішшю двох видів пального. За словами городян, це була суміш бензину та дизеля замість 95. Одесити залишилися обурені. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу мережі заправок WOG.

Як уточнили у компанії, у них був технічний збій. В даний час з усіма клієнтами, які могли постраждати внаслідок цієї ситуації, встановлюється контакт. Витрати, пов'язані з ремонтом через проблеми з пальним, мережа WOG компенсує.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо ви заправляли авто в зазначений період часу на цьому АЗС і з вами не зв'язалися, звертайтесь до Центру підтримки клієнтів за телефоном: (080) 030-05-25, безпосередньо на АЗС або зателефонуйте: (067) 361-10-52.

"Ми визнаємо свою відповідальність і докладемо максимум зусиль для мінімізації наслідків, компенсації витрат та збереження довіри наших клієнтів", - зазначили у компанії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах