Нові фейки: окупанти повідомляють про "навчання" та склади зброї в катакомбах

Нові фейки: окупанти повідомляють про "навчання" та склади зброї в катакомбах.

Нові фейки: окупанти повідомляють про "навчання" та склади зброї в катакомбах. Фото: psyfactor.org

Події
20 травня 2022 16:39

Окупанти розповсюджують фейки про розміщення Збройних Сил України в одеських катакомбах та вкидають інформацію про "навчання". Про це повідомляє Vgorode із посиланням на представника оперативного командування "Південь" В'ячеслава Назарова.

За його словами, ворог продовжує інформаційну війну та вкидає фейки про облаштування "бойовиків-нацистів" на Одещині у найнеймовірніших місцях – від кіностудії до катакомб, а також розганяє тему так званої загрози мирним жителям регіону від військових заходів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також він акцентував увагу на тому, що сили оборони забезпечують безпеку регіону, не розголошуючи своїх намірів та планів. Будь-які повідомлення про стрілянину або інші подібні заходи, які розповсюджуються у приватних чатах, соціальних мережах або телеграмах-каналах та не підтверджені офіційно командуванням, є фейками.

"Їх поширення спрямоване на дестабілізацію обстановки в регіоні, а, можливо, і на прикриття діяльності диверсійних груп. Будьте пильні, довіряйте лише достовірним джерелам інформації, а про поширення недостовірної або розголошення забороненої інформації – повідомляйте компетентним органам", – наголосив Назаров.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах