CМІ: Росія спробує відкрити ще один фронт і увійти до порту Одеси (оновлено)

CМІ: Росія спробує відкрити ще один фронт та увійти до порту Одеси.

CМІ: Росія спробує відкрити ще один фронт та увійти до порту Одеси. Фото: ua.news/ru

Події
22 травня 2022 13:38

Російська Федерація спробує відкрити новий фронт із Молдови та увійти до чорноморського порту Одеси. Існує "низка індикаторів", що вказують на наступ. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на The Sunday Times.

"Доля Молдови дуже вирішальна. Якщо росіяни почнуть брати контроль, Україна у військовому плані стане легшою мішенню, а загроза для країни буде екзистенційною", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тим часом, Міністр закордонних справ Великобританії в особі Ліз Трасс в інтерв'ю The Telegraph заявила про те, що Молдову необхідно екіпірувати за стандартами НАТО, щоб ця країна могла захистити себе у разі можливої російської агресії.

За словами Траса, зараз ведуться переговори з союзниками про те, як допомогти невеликим країнам захистити себе з урахуванням "амбіцій президента Росії Володимира Путіна".

Раніше ми повідомляли, що з 08:00 23 травня запроваджують додаткові обмеження на прикордонних територіях в Одеському, Білгород-Дністровському та Болградському районах нашої області.

Пізніше державна прикордонна служба роз'яснила ситуацію щодо посилення режиму на кордоні з Молдовою.

Оновлено:

Спікер Одеської ОВ Сергій Братчук заявив, що наступу на Одесу з боку Молдови не буде і спростував заяву The Sunday Times.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах