В Одесі через водія Mercedes серйозно постраждав велосипедист

В Одесі через водія Mercedes серйозно постраждав велосипедист.

В Одесі через водія Mercedes серйозно постраждав велосипедист. Фото: Олександр Прохоров/facebook

Події
22 травня 2022 16:53

21 травня на вулиці Колонтаєвській в Одесі сталася ДТП за участю велосипедиста та автомобіля Mercedes. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на засновника одеського руху "Веловектор" Олександра Прохорова.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Mercedes зупинився другим поряд, а потім раптово відчинив двері. У цей момент машину об'їжджав велосипедист, який врізався у відчинені двері. У результаті велосипедист отримав розрив ключиці та гематоми. На нього чекає операція та реабілітація.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами потерпілого, водій не тільки не запропонував допомоги, а ще й поводився агресивно. Наразі шукають свідків події.

В Одесі через водія Mercedes серйозно постраждав велосипедист.В Одесі через водія Mercedes серйозно постраждав велосипедист. Фото: Олександр Прохоров/facebook


Нагадаємо, що для українських велосипедистів планують створити спеціальні світлофори.

Інженери програмують світлофори так, щоб ті спалахували зеленим кольором на кілька секунд раніше за автомобільні. Завдяки цьому велосипедисти встигатимуть доїхати до середини перехрестя, тоді як машини лише почнуть рух.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах