Стало відомо, чи дозволять проводити випускні вечори на Одещині

Стало відомо, чи дозволять проводити випускні вечори на Одещині.

Стало відомо, чи дозволять проводити випускні вечори на Одещині. Фото: globallookpress.com

Події
25 травня 2022 17:53

Випускних вечорів 2022 року на Одещині не буде. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на директора Департаменту освіти та науки Одеської ОДА Олександра Лончака.

Сьогодні, 25 травня, начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко надіслав керівникам місцевих військових адміністрацій листа про повну заборону проведення будь-яких урочистостей щодо завершення навчального року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Як батько вас розумію. Але подумайте, насамперед, про безпеку своїх дітей! Про тих односельців, які вже віддали життя за Україну та майже ровесників випускників, які сьогодні зі зброєю в руках захищають територіальну цілісність нашої держави. Про мільйони маленьких українців, 238 дітей, які, на жаль, не дочекалися літніх канікул, тому що нелюди-окупанти забрали у них найцінніше – життя. ви згодні зі мною, що недоречно влаштовувати свята, коли в область привозять для поховання загиблих, а в громадах оголошують Дні жалоби, коли летять крилаті ракети і ніхто не знає, куди потрапить наступна. Збройним Силам України. Вистоємо та переможемо! І дуже сподіваємося, що 1 вересня зустрінемося вже у стінах навчальних закладів", - прокоментував ситуацію Лончак.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах