Окупанти опублікували черговий фейк про збитий літак над Одеською областю

Окупанти опублікували черговий фейк про збитий літак над Одеською областю - фото

Окупанти опублікували черговий фейк про збитий літак над Одеською областю - фото

Події
26 травня 2022 12:08

Сьогодні, 26 травня, в Мінооборони Росії опублікували інформацію про нібито збитий літак над Одеською областю. Інформація є фейком. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської ОВА Сергія Братчука.

Так, у ранковому зведенні вони написали, що збили військово-транспортний літак у районі Кремидівки. При цьому городяни та мешканці області про вибухи не повідомляли.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



"Міністерство ганьби (оборони) РФ поширює фейкову інформацію про те, що напередодні московити збили український військово-транспортний літак поблизу Одеси".

Короткий коментар: "Дурні думкою багатіють". І що вони там споживають?", - прокоментував речник Одеської військової адміністрації.

Нагадаємо, що раніше в Мінооборони Росії вже повідомляли про нібито збитий літак над Одесою, але українські військові цю інформацію також не підтвердили.

Зазначимо, що увечері 25 травня у зведеннях Міноборони Росії з'явилася інформація про те, що українські військові нібито розмітили опорний пункт в онкологічному диспансері на вулиці Нежданової в Одесі. Ця інформація також є фейком.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах