Загроза зменшилася: в Одеській ОВА розповіли про можливу атаку з Придністров'я

Загроза зменшилася: на Одещині ОВА розповіли про можливу атаку з Придністров'я.

Загроза зменшилася: на Одещині ОВА розповіли про можливу атаку з Придністров'я. Фото: yug.today

Події
30 травня 2022 13:52

Загроза Одеської області з боку невизнаного Придністров'я зменшилася через провал мобілізації населення. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на слова спікера Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук в ефірі Радіо НВ .

"Придністровці вважають, що Росія, як завжди, їх використовуватиме як гарматне м'ясо, а на фарш ніхто не хоче йти... Після кількох провокацій, у тому числі обстрілу місцевого "Міністерства" держбезпеки, багато придністровців поспішили виїхати в Україну та Молдову... Очевидно, провалом мобілізації зумовлено і відставку так званого "уряду" Придністров'я, тому що російські куратори не отримали очікуваних результатів", – зазначив Братчук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щодо можливого в'їзду на територію Одеської області диверсантів із Придністров'я, спікер ОВА зазначив, що Сили оборони Одеського району відслідковують ситуацію в Одесі та прикордонних районах, де осіли більшість прибулих, у тому числі потенційні учасники ДРГ.

"При перших спробах дестабілізації ситуації в районах перебування таких осіб затримували співробітники СБУ та Сил оборони. Деякі факти затримань були оприлюднені, а інші будуть повідомлені пізніше. Не про все одразу на користь слідства спецслужби повідомляють", – сказав він.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах