На фронті загинув 22-річний хлопець із Одеської області

На фронті загинув 22-річний хлопець із Одеської області - фото

На фронті загинув 22-річний хлопець із Одеської області - фото

Події
03 червня 2022 16:06

Через напад Росії на Україну загинув 22-річний мешканець Одеської області Михайло Малюкін. Він був випускником Старокозацького професійного аграрного ліцею на Одещині. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Департамент освіти та науки ОДА.

Михайло закінчив ліцей у 2018 році та деякий час працював кухарем-кондитером в Одесі. Потім він вирішив підписати контракт із ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Про Мишку тільки найкращі спогади. Він був добрим, веселим, відповідальним хлопцем, який любив життя і багато хотів встигнути, але дуже рано ворожа куля обірвала його, так і не давши збутися його мріям", - поділилася спогадами про загиблого керівник його групи Фаїна Іванівна.

Зазначимо, що загиблий на передовий тридцятирічний Олександр Молчанов також закінчив цей аграрний ліцей. Хлопець жив у селі Широке Білгород-Дністровського району. В ліцеї він навчався на тракториста-машиніста. З перших днів повномасштабної війни з Росією чоловік пішов добровольцем на фронт та віддав своє життя під час бою під селом Білогірка Херсонської області.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах