Літні дощі: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Літні дощі: яка погода буде у Одесі наступного тижня.

Літні дощі: яка погода буде у Одесі наступного тижня. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Події
05 червня 2022 20:13

Другий тиждень літа в Одесі, за прогнозами синоптиків, розпочнеться з дощів та невеликого похолодання. Втім, у другій половині тижня у місті встановиться трохи хмарна, але тепла погода, без опадів.

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на дані Українського Гідрометеорологічного центру.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

6 червня

Вночі, вранці та вдень похмуро. Увечері можливі короткочасні дощі. Вітер зі швидкістю 5-10 метрів на секунду протягом доби дутиме з різних напрямків: вночі та вранці – з півночі, а вдень та ввечері – з північного сходу. Температура вночі становитиме +18-19°С, а вдень – +20-23°С.

7 червня

Уночі очікується дощ. Також короткочасні дощі можливі вночі. Вітер уночі – північний, вранці – північно-східний, вдень та ввечері – східний. Швидкість вітру становитиме 1-5 метрів за секунду. Температура вночі – +18-20°С, вдень – +23-24°С.

8 червня

Вночі, вранці та ввечері невелика хмарність. Вдень також буде хмарно. Без опадів. Вітер уночі – північний, вранці – північно-східний, вдень – південно-східний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 2-7 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +20-21°С, вдень – +24-25°С.

9 червня

Ніч та вранці хмарно. Вдень та увечері також очікується невелика хмарність. Опадів не прогнозують. Вітер уночі – північний, вранці – північно-східний, вдень – південно-східний, увечері – південний. Швидкість вітру становитиме 3-8 метрів за секунду. Температура вночі – +21°С, вдень – +24-25°С.

10 червня

Вночі та вранці хмарно, вдень ясно. Вітер уночі – північний, вранці – південно-східний, вдень – південний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 3-5 метрів за секунду. Температура вночі – +20-22°С, вдень – +22-25°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах