Як минула ніч в Одесі та області сьогодні і що за вибух чули під ранок

Як минула ніч в Одесі та області сьогодні і що за вибух чули під ранок.

Як минула ніч в Одесі та області сьогодні і що за вибух чули під ранок. Фото: usionline.com

Події
07 червня 2022 08:10

Ніч з 6 на 7 червня в Одесі та області пройшла спокійно, без обстрілу. Проте близько 4:00 одесити чули вибух. На щастя, це був не обстріл, а робота наших військових. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

За його словами, сили оборони виконують бойові завдання та проводять відповідні тренування. Також у регіоні відбувається контрдиверсійна робота.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Ворог не має стратегічних успіхів на фронтах. Про стратегічний наступ наших військ поки що не йдеться. Але перелом у битві буде. На нашу користь", – зазначив Братчук.

Згідно з ранковим зведенням Генштабу, в готовності до завдання ракетних ударів у Чорному морі знаходяться три носії крилатих ракет морського базування типу "Калібр".

За даними Оперативного командування "Південь" станом на вечір 6 червня, корабельне угруповання в Чорному морі продовжує тримати напоготові два надводні та один підводний носій крилатих ракет. Також у готовності до дій один великий десантний корабель. Але це не знижує рівень загрози ні ракетних ударів і з моря, і з суші, і з повітря, а також зберігає ймовірність десантної операції.

Відео: facebook.com/okPivden

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах