На Одещині майстер з ремонту побив обуреного шумом сусіда молотком по голові

На Одещині майстер з ремонту побив обуреного шумом сусіда молотком по голові.

На Одещині майстер з ремонту побив обуреного шумом сусіда молотком по голові. Фото: od.npu.gov.ua

Події
08 червня 2022 14:41

В Ізмаїлі майстер по ремонту побив обуреного шумом сусіда молотком по голові. Причиною конфлікту стало прохання чоловіка-сусіда його наймачів не шуміти, поки діти віддалено навчаються у Зумі. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Нацполіції в Одеській області.

Від удару потерпілий чоловік знепритомнів і потрапив до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями, а саме з черепно-мозковою травмою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фігурант заперечував свою причетність до скоєного, а коли поліцейські підтвердили його провину, він почав переховуватися від слідства. Невдовзі правоохоронці його розшукали.

Зловмисник оголосив підозру в частині першій статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Суд підозрюваний чекатиме під цілодобовим домашнім арештом.

На розгляді суду перебуває ще одна справа щодо ДТП за участю фігуранта.

На Одещині майстер з ремонту побив обуреного шумом сусіда молотком по голові.На Одещині майстер з ремонту побив обуреного шумом сусіда молотком по голові. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах