Окупанти можуть спробувати атакувати Одеську область через Дунай

Окупанти можуть спробувати атакувати Одеську область через Дунай.

Окупанти можуть спробувати атакувати Одеську область через Дунай. Фото: trassae95.com

Події
09 червня 2022 12:54

Окупанти можуть спробувати атакувати Одеську область із Чорного моря через Дунай. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської ОВА Сергія Братчука в ефірі національного телемарафону.

За його словами, цей напрямок ретельно відстежується. Більше того, такий випадок уже був на початку березня – туди проникали диверсійно-розвідувальні групи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"На початку березня цього року були спроби супротивника проникнути до Дунаю. Для нас усе закінчилося добре, військові оперативно відреагували на ворога. Окупанти зазнали втрат, деякі встиг відступити. Більше таких спроб не було, але ризики зберігаються", – зазначив Сергій Братчук.

Зазначимо, що цей напрямок ретельно відстежується нашими військовими. Практично щодня правоохоронці затримують людей, які можуть бути причетні до диверсійної чи взагалі антиукраїнської діяльності. Не про всі такі випадки одразу повідомляють місцевих жителів через таємниці слідства.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах