Одеську область вже охороняють ракети Harpoon

Одеську область вже охороняють ракети Harpoon

Одеську область вже охороняють ракети Harpoon Фото: US Navy/Flickr

Події
09 червня 2022 14:22

Американські протиракетні ракети Harpoon вже надійшли на озброєння ЗСУ та разом з нашими Нептунами знаходяться на береговій лінії, захищаючи Одеську область. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на міністра оборони України Олексія Резнікова.

Дальність ракет Harpoon – до 280 кілометрів. У поєднанні з нашими "Нептунами" це охороняє берегової лінії. Через це російський флот вже тримається з відривом від берега, щоб не повторити долю "Москви".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що за даними Оперативного командування "Південь" станом на вечір 8 червня, у Чорному морі угруповання різноманітних сил чорноморського флоту окупантів, тримаючись на безпечній відстані від українського узбережжя, відпрацьовує навчання за бойовою стійкістю в умовах застосування проти нього протикорабельних ракет та авіації. В тому числі відпрацьовується застосування сухопутних зенітно-ракетних комплексів "Тор-М2", встановлених на корабельно-катерному складі.

При цьому три надводні і один підводний носій ракетного озброєння готові до завдання ракетних ударів. Напоготові 28 "Калібрів".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах