Секс на пляжі в Одесі: повістки отримав не лише чоловік, а й дівчина

Секс на пляжі в Одесі: повістки отримав не лише чоловік, а й дівчина - фото

Секс на пляжі в Одесі: повістки отримав не лише чоловік, а й дівчина - фото

Події
13 червня 2022 08:28

В одеському пляжному клубі біля Траси здоров'я парочка відпочиваючих зайнялася оральним сексом на очах у перехожих та отримала повістки. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської ОВА Сергія Братчука.

Про інцидент стало відомо завдяки соцмережам. Відео їхнього "відпочинку" з'явилося майже у всіх місцевих телеграм-каналах. На ньому чоловік сидить у кріслі і палить кальян, а жінка стоїть перед ним на колінах. За словами очевидців, адміністрація пляжного клубу ніяк не реагувала на те, що відбувається.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згодом представник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомив, що аматорів публічного сексу під час війни вирахували та вручили їм повістки.

"Учасники непристойної дії в одному із закладів відпочинку Одеси готуються пройти медичну комісію. Вона визначить не лише стан їхнього здоров'я після відповідних загальних процедур. Огляд лікарів відбудеться у зв'язку з отриманням цими горами – відпочиваючими повістками до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Гормональний сплеск у надалі вони можуть призвести до нормального балансу під час бойових дій",
− заявив він.

Секс на пляжі в Одесі: повістки отримав не лише чоловік, а й дівчина.Секс на пляжі в Одесі: повістки отримав не лише чоловік, а й дівчина. Фото: скриншот відео очевидців

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах