Одеська область втратила ще двох воїнів

Одеська область втратила ще двох воїнів

Одеська область втратила ще двох воїнів Фото: donpatriot.news

Події
13 червня 2022 10:01

Ще два захисники загинули у російсько-українській війні. Це мешканці села Долинка Саратської громади Одеської області – Сергій Чеботар 1971 року народження та Ананій Бошко 1979 року народження. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на пресслужбу Саратської селищної ради.

Сергій Чоботар – уродженець села Зелена Балка колишнього Арцизького району. Після закінчення школи він вступив до Долинського ПТУ, працював у рідному селі. Потім одружився та переїхав у село Долинка. Працював трактористом, завжди був готовий прийти на допомогу односельцям. За відгуками односельців була щирою та позитивною людиною. У героя залишилися четверо дітей та троє онуків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ананій Бошко – уродженець села Білолісся колишнього Татарбунарського району. Працював будівельником. Збудував будинок із садом. У 2017 році вступив до лав Збройних Сил України, щоб захищати нашу країну. У героя залишилися дружина та донька.

Загиблі були сусідами та товаришами.

Одеська область втратила ще двох воїнівОдеська область втратила ще двох воїнів Фото: Cаратська громада/facebook.com

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах