На 16-й Фонтану вивісили російський прапор ВДВ

На 16-й Фонтану вивісили російський прапор ВДВ - фото

На 16-й Фонтану вивісили російський прапор ВДВ - фото

Події
13 червня 2022 12:57

Вчора 12 червня на 16-й станції Великого Фонтану на флагштоку біля "десантного" кафе хтось підняв прапор ВДВ Російської Ферерації. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на соціальні мережі.

Зазначимо, що літо 2018 року прапори ВДВ України та України відрізнялися лише наявністю герба України. Після реформ українські війська стали називатися десантно-штурмовими та отримали новий прапор у вигляді меча на тлі парашута та девіз "Завжди перші". Але на цьому був відсутній навіть герб України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Увечері до закладу навідався активіст Дем'ян Ганул – він зняв прапор і витер ноги. Сам заклад уже був закритий. Проте Ганул наголошує, знайде "бізнесмена".

Нагадаємо, що в одеському пляжному клубі біля Траси здоров'я парочка відпочиваючих зайнялася оральним сексом на очах у перехожих та отримала повістки. Про інцидент стало відомо завдяки соцмережам. Відео їхнього "відпочинку" з'явилося майже у всіх місцевих телеграм-каналах.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах