В Одесі шукають ватажка банди з РФ, який співпрацював із окупантами (фото)

В Одесі шукають ватажка банди із РФ, який співпрацював із окупантами.

В Одесі шукають ватажка банди із РФ, який співпрацював із окупантами. Фото: od.npu.gov.ua

Події
14 червня 2022 14:18

Одеська поліція розшукує уродженця Російської Федерації Мусаєва Халіда Абдулваха за посягання на територіальну цілісність та створення злочинної організації. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Нацполіції.

У ході досудового розслідування слідчі Нацполіції встановили, що Халід Абдулвах 1966 року народження за попередньою змовою з групою осіб створив злочинну організацію з міжрегіональними зв'язками, яка "діяла" на території Одеси та області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фігуранти вбивали на замовлення, викрадали людей, вимагали гроші, займалися збутом наркотиків та контрабандою зброї. Наразі організатору підписали підозру та оголосили у розшук.

Водночас, поліцейські з'ясували, що ватажок банди співпрацював з російськими окупантами і вживав заходів щодо зміни меж території України.

Підозрюваному підготували підозру за частиною п'ятою статті 27, частиною другою статті 110 (Зазіхання на територіальну цілісність та недоторканність України), частиною першою статті 255 (створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній) Кримінального кодексу України. Його оголосили у розшук. Фігуранту загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо у вас є інформація про місцезнаходження Мусаєва Халіда Абдулваха, просимо повідомити спецлінію 102.

В Одесі шукають ватажка банди із РФ, який співпрацював із окупантами.В Одесі шукають ватажка банди із РФ, який співпрацював із окупантами. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах