В Одесі чоловік порізав жінку через те, що та спокушала його у присутності дружини

В Одесі чоловік порізав жінку через те, що та спокушала його у присутності дружини.

В Одесі чоловік порізав жінку через те, що та спокушала його у присутності дружини. Фото: od.npu.gov.ua

Події
14 червня 2022 20:57

В Одесі чоловік порізав ножем жінку через те, що вона нібито намагалася спокусити його на очах у громадянської дружини. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Національної поліції Одеської області.

Так, мешканець Подільська разом із громадянською дружиною та їхньою спільною подругою вирушили прогулятися та влаштувати пікнік у лісосмузі на Овідіопольській дорозі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За версією слідства, подруга почала спокушати чоловіка на очах його дружини, через що жінки затіяли сварку. Після цього чоловік кілька разів ударив приятельку ножем.

Потерпілу непритомну неподалік проїжджої частини виявив автомобіліст і викликав швидку допомогу. Медики госпіталізували жінку з проникаючими пораненнями печінки та нирок, а також у внутрішнім крововиливом.

Зловмисника затримали та помістили у СІЗО. За навмисне завдання тяжких тілесних ушкоджень йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах