Під сигнали тривоги: як минула ніч та яка ситуація на ранок на Одещині

Під сигнали тривоги: як минула ніч та яка ситуація на ранок на Одещині.

Під сигнали тривоги: як минула ніч та яка ситуація на ранок на Одещині. Фото: Дмитро Мілютін/facebook.com

Події
15 червня 2022 08:13

Ніч із 14 на 15 червня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Корабельне угруповання російського флоту у Чорному морі знову переформатувалося.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загроза ракетних атак армії російських окупантів із акваторії Чорного моря висока. У північно-західній частині акваторії Чорного моря знаходяться два надводні кораблі і один підводний човен ворога. Вони несуть у собі 20 крилатих ракет морського базування типу " Калібр ".

За словами представника ОВА, у регіоні триває контрдиверсійна робота. Так, на тимчасово окупованих територіях півдня зрадників знищують партизани, на Одещині колаборантів затримують спецназівці.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", що окупаційні війська двічі намагалися завдати авіаційного удару. Вранці 14 червня ворожий вертоліт збив нашим підрозділом із переносного зенітно-ракетного комплексу, а вдень другий ворожий Мі-8 атакував річкову переправу, намагаючись обмежити наші підрозділи у маневрах. У відповідь наша авіація завдала трьох ударів по накопиченню живої сили та військової техніки окупантів на Херсонщині. Також завдали ракетних ударів по складах пального та району зосередження техніки, придушено командно-наглядові пункти противника.

Загалом за добу, внаслідок виконання вогневих завдань знищили 70 окупантів та понад 60 одиниць ворожої техніки, серед яких: вертоліт, самохідна гармата "Піон", реактивна система залпового вогню «Град», три гаубиці 152 мм, а також 19 одиниць броньованої, 33 автомобільної та чотири інженерної техніки.

Відео: facebook.com/okPivden

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах