В Одесі чоловік на вулиці просив у перехожих телефони щоб зателефонувати та "розчинявся в натовпі"

В Одесі чоловік на вулиці просив у перехожих телефони, щоб зателефонувати та "розчинявся в натовпі".

В Одесі чоловік на вулиці просив у перехожих телефони, щоб зателефонувати та "розчинявся в натовпі". Фото: MStudioImages/E+/gettyimages.com

Події
17 червня 2022 12:06

Одеські поліцейські затримали 35-річного серійного шахрая, який крав телефони прямо на вулиці. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Нацполіції Одеської області.

Чоловік "працював" біля торгових центрів та зупинок громадського транспорту. Він просив у перехожих мобільні телефони – нібито щоб зателефонувати до свого родича, який "несподівано потрапив до лікарні".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Коли гаджети опинялися в руках одесита, він "розчинявся у натовпі". Жертвами шахрая стали п'ятеро чоловіків та одна жінка. Під час затримання у зловмисника знайшли всі телефони, які він планував продати. Щодо зловмисника відкрили кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального Кодексу України (шахрайство). Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах