Без парасольки не обійтись: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Без парасольки не обійтись: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Без парасольки не обійтись: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: телеграм-паблік "Одесса как она есть"

Події
19 червня 2022 17:07

За прогнозами синоптиків, четвертий тиждень червня в Одесі розпочнеться з ясної погоди дощів. Також опадів не передбачається в середу, а ось у решту днів очікуються короткочасні дощі.

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на дані Українського Гідрометеорологічного центру.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

20 червня

Протягом доби ясно. Вітер уночі – західний, вранці – північний, вдень – південний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 1–6 метрів за секунду. Температура вночі – +20–22°С, вдень – +25–27°С.

21 червня

Вночі та вранці буде ясно. Вдень та увечері очікуються короткочасні дощі. Вітер уночі та вранці – південно-західний, вдень – південний, увечері – західний. Швидкість вітру становитиме 4–13 метрів за секунду, проте вдень його пориви подекуди сягатимуть 15 метрів за секунду. Температура вночі – +20–22°С, вдень – +25–27°С.

22 червня

Вночі, вранці та ввечері ясно. Вдень очікується невелика хмарність. Без опадів. Північно-західний вітер протягом доби дутиме з півночі зі швидкістю 5-9 метрів за секунду, проте місцями його пориви досягатимуть 12–14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +18–22°С, вдень – +24–26°С.

23 червня

Вночі ясно. Вранці буде хмарно. Вдень та увечері очікуються короткочасні дощі. Вітер уночі – західний, вранці – північно-східний, вдень та ввечері – південний. Швидкість вітру становитиме 2–6 метрів за секунду. Температура вночі – +19–21°С, вдень – +24–25°С.

24 червня

Вночі та ввечері короткочасні дощі. Вранці буде хмарно. Вдень, за прогнозами синоптиків, буде гроза. Вітер уночі – південно-західний, вранці та вдень – західний, увечері – північно-західний. Швидкість вітру становитиме 4–9 метрів за секунду, проте вдень та ввечері його пориви подекуди сягатимуть 13–15 метрів за секунду. Температура вночі – +21–22°С, вдень – +23–25°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах