Аварія на електропідстанції та пожежі: як минула доба у одеських рятувальників

Аварія на електропідстанції та пожежі: як минула доба у одеських рятувальників.

Аварія на електропідстанції та пожежі: як минула доба у одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
20 червня 2022 09:10

За добу, з 19 по 20 червня, в Одеському регіоні гасили 29 пожеж в області, шість із яких у місті. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС на Одещині.

В області продовжуються підпали сухої трави. Протягом минулої доби рятувальники 20 разів ліквідували такі загоряння. Загальна площа підпаленої рослинності становила сім гектарів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

20 червня в Одесі через аварію на електропідстанції тролейбус №8 ходить до вулиці Хімічної через те, що загорівся силовий електрокабель на площі 8 квадратних метрів. О 7:40 пожежу вже загасили.

Ранок працівники ДСНС виїжджали до Одеського району, за межі села Калинівка, щоб підвезти п'ять кубічних метрів технічної води;
У місті Білгород-Дністровський, що на вулиці Заливна, допомогли місцевим жителям винести несправний газовий балон із будинку у двір.

Увечері у місті Ізмаїл на вулиці Гагаріна допомогли відчинити двері квартири, де зачинилася малолітня дитина. А вдень в Одесі на вулиці Академіка Корольова відчинили двері квартири, де був господар 1947 року народження, який упав на підлогу і не зміг самостійно піднятися.

Був і один випадок виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Цього разу у Болградському районі, за межами села Теплиця. Це була протитанкова міна ТМ-62. Видалення та знищення запланували на сьогодні

Надзвичайних ситуацій протягом доби не виникало. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах