Одеська область прощається з капітаном

Одеська область прощається з капітаном - фото

Одеська область прощається з капітаном - фото

Події
20 червня 2022 12:00

У п'ятницю, 17 червня, на фронті загинув мешканець міста Білгород-Дністровський Одеської області – капітан Кізім Вадим Євгенович. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на пресслужбу Білгород-Дністровської районної військової адміністрації.

"Йому було всього 47. Він не пройшов і половини свого життєвого шляху. Попереду у нього було безліч планів та мрій. Попереду у нього було ціле життя. Але він обрав шлях воїна та захисника. І загинув як справжній воїн під час бойового зіткнення з вищими. силами супротивника 17.06.2022 року в районі села Червоний Яр Березнегуватського району Миколаївської області, захищаючи рідну землю від лютого ворога", – йдеться у повідомленні РВА.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сьогодні, 20 червня, капітана Вадима Кізіма проводять в останню путь.

Вічна пам'ять та слава захиснику України!

Одеська область прощається із капітаном.Одеська область прощається із капітаном. Фото: facebook.com/bilgoroddnistrovskaRDA



Нагадаємо, що раніше у Миколаєві загинув військовослужбовець з Одеси Олексій Ягодка. У захисника залишилося троє дітей. До війни він був активним учасником партії "Голос" на Одещині.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах