Через вибухи в Одесі постраждав Музей футболу

Через вибухи в Одесі постраждав Музей футболу.

Через вибухи в Одесі постраждав Музей футболу. Фото: novyny.live

Події
20 червня 2022 17:01

Через останні вибухи в Одесі пошкодження отримав Музей футболу, розташований на будівельному ринку "Селянка". Про це повідомляє Vgorode з посиланням на " Новини. Live ".

Це місце є однією з наймасштабніших футбольних експозицій в Україні та загалом у Європі. Директор Музею Еммануїл Ганєв повідомив, що у закладі утворилися тріщини та розбилася частина скляних експозицій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Була сильна вібрація, у сусідньому будинку вікна вибило у парадній. А у нас у музеї тріщини на стінах та у світильниках на стелі полопалося скло. Впали та розбилися. З експонатів нічого не постраждало, але кожен світильник належав до окремого фіналу Ліги Чемпіонів", – каже директор музею Еммануїл Ганєв.

У самому Музеї футболу знаходяться майже 20 тисяч унікальних футбольних експонатів із різних країн та сотень футбольних клубів – це форми, м'ячі, шарфи, фотогалереї та бібліотека футболу. Частину артефактів колекціонери вже мусили вивозити із закладу для зберігання.

"Ми зняли фотографії та рамки, адже через вібрації падали раніше. Після ще перших вибухів на початку війни ми це все зняли на підлогу. Деякі дорогі речі ми вивезли, адже це небезпечно. Тимчасово дали різним членам Клубу вболівальників футболу. Вивезли вже 48 мішків експонатів "Будемо ще вживати заходів, зберемося з хлопцями та вирішимо, що ще зніматимемо і вивозитимемо", – додав Ганьов.

  • Через вибухи в Одесі постраждав Музей футболу фото
  • Через вибухи в Одесі постраждав Музей футболу фото 1
  • Через вибухи в Одесі постраждав Музей футболу фото 2

Через вибухи в Одесі постраждав Музей футболу фото



Усі фото: novyny.live

Нагадаємо, що внаслідок ранкового збиття ворожої ракети від вибухової хвилі в Одесі постраждали близько 80 вікон.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах