Британська розвідка: плани ворога на Одеську область зірвано

У портах Одеської області відкрили пункти розмитнення авто.

У портах Одеської області відкрили пункти розмитнення авто. Фото: Олександр Ігнатенко/facebook.com

Події
21 червня 2022 10:51

Українська берегова охорона позбавила Російську Федерацію можливості встановити свій контроль та розмістити сили у північно-західній частині Чорного моря. Це зірвало початкові плани окупантів із вторгнення, що включали створення ризику для Одеської області з моря. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на зведення британської розвідки, оприлюднене на сторінці Міністерства оборони сьогодні, 21 червня.

Так, ще 17 червня 2022 року українські сили заявили про своє перше успішне застосування протикорабельних ракет Harpoon, подарованих Заходом. Метою атаки став буксир "Василь Бех", який вразили під час транспортування його на острів Зміїний разом із боєприпасами, озброєнням та особовим складом чорноморського флоту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Знищення російського корабля під час місії щодо поповнення запасів демонструє труднощі, з якими стикається Росія, намагаючись підтримати свої сили, що окупують Зміїний острів", – зазначили у розвідці.

Дані британської розвідки станом на 21 червня 2022 року.Дані британської розвідки станом на 21 червня 2022 року. Фото: twitter.com/DefenceHQ

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах