Жовтий рівень небезпеки: через негоду на Одещині залишилися без світла населені пункти

Жовтий рівень небезпеки: через негоду на Одещині залишилися без світла населені пункти.

Жовтий рівень небезпеки: через негоду на Одещині залишилися без світла населені пункти. Фото: media.slovoidilo.ua

Події
22 червня 2022 12:42

У ніч на 22 червня на Одещині через нічну грозу та шквальні пориви вітру 15-20 метрів за секунду. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на пресслужбу ДПЕК "Одеські електромережі".

Так, на даний момент знеструмлено дев'ять населених пунктів. Пошкоджено шість повітряних ліній та 69 трансформаторних підстанцій. Найбільше через негоду постраждав Одеський район.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Енергетики докладають максимум зусиль, щоб повернути світло до будинків клієнтів. Для ліквідації наслідків негоди задіяли сім бригад – 17 працівників та сім одиниць техніки".

Сьогодні, 22 червня, у південних областях України встановили жовтий рівень небезпеки за погодними умовами. За даними Укргідрометцентру, у південних областях пориви вітру сягатимуть 15-20 метрів за секунду.

Рятувальники закликають громадян дотримуватись елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити під розлогими деревами, а також тримайтеся якнайдалі від рекламних щитів і ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах