Висока ймовірність ракетних ударів та інформаційні "вкидання": як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: gettyimages.com

Як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: gettyimages.com

Події
24 червня 2022 08:25

Ніч з 23 на 24 червня в Одесі та області під сигнали повітряної тривоги. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Флот окупантів вивів із Севастополя шість кораблів-ракетоносців: п'ять із них перебувають у північно-західному напрямку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, після звільнення тимчасово окупованих територій, зокрема Херсона, Одеська область підтримає співвітчизників необхідною кількістю зернових культур.



Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

За даними Оперативного командування "Південь", наша авіація за ворожими позиціями завдала за добу п'ять ударів.

Підтверджені втрати противника становлять 44 окупанти, 2 152 мм гармати – "Гіацинт-Б" та "Мста-Б", а також кілька одиниць броньованої та автомобільної техніки.

У північно-західній частині Чорного моря корабельне угруповання ворога намагається підтримувати сприятливий для своїх сил оперативний режим. Проте несприятливі штормові погодні умови змушують їх іноді ховатися у пунктах базування. На стійкість до морської хвороби випробовуються екіпажі чотирьох ракетних та три великі десантні кораблі.

Загроза ракетного удару з моря залишається досить високою, але не виключає удари з тимчасово окупованих територій і Криму, і Херсона, як і застосування стратегічної авіації.

Штормова погода нагадує також про можливу активізацію дрейфу морських мін.



Тим часом загарбники "вкидають" меседжі про військовий тиск на свободу слова в Україні та заплановані демонстрації західним ЗМІ, яких нібито змушують під "загрозою бойовиків-азовців" поширювати інформацію про штучно створені теракти як справжні дії окупантів.

Відео: facebook.com/okPivden

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах