Вилучення авто з кювету та допомога населенню: як минула доба у одеських рятувальників

Вилучення авто з кювету та допомога населенню: як минула доба у одеських рятувальників.

Вилучення авто з кювету та допомога населенню: як минула доба у одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
25 червня 2022 11:55

За добу, з 24 по 25 червня, в Одеському регіоні гасили 12 пожеж, чотири з яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС в Одеській області.

На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Упродовж доби рятувальники двічі виїжджали на допомогу населенню. Так, о 12:43 вони допомогли відчинити двері квартири на вулиці Перемоги в Білгороді-Дністровському. У приміщенні знаходився і не міг самостійно звідти вибратися господар 1955 року народження. Госпіталізація власнику квартири не знадобилася.

О 19:05 підрозділ ДСНС на аварійно-рятувальному автомобілі надав допомогу з вилучення легкового автомобіля на проїжджу частину автодороги Одеса-Рені, оскільки власник машини не впорався з керуванням та з'їхав у кювет.

Також увечері рятувальники надали допомогу мешканці селища Котовського. Вони допомогли підняти з підлоги та перенести на ліжко хвору жінку 1947 року народження.

За інформаційною допомогою протягом минулої доби до Служби порятунку звернулося 27 осіб, а з 24 лютого кількість таких людей сягнула 2 470.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах